Bra att veta

Butiken
Woody Bygghandel har ett sortiment med profilerade produkter, profilkläder och gåvor. 

Kunduppgifter och köp
Första gången du handlar i webbutiken, beställ dina varor och gå vidare till kassan. Här registrerar du dig som ny kund. Fyll i alla kunduppgifter och gå sedan vidare och bekräfta ditt köp. Då får du, via din e-post, inloggningsuppgifter som du loggar in med i butiken nästa gång. Kunduppgifterna behöver du bara fylla i en gång. Efter avslutat köp får du automatiskt en Köpbekräftelse och kort därefter kommer en Orderbekräftelse från Felestad där du kan se vilka varor som går iväg, leveransdag och fraktkostnad. Om någon artikel är restnoterad informeras du om ny leveranstid.

Prisinformation
Färdigförhandlade priser från Skydda innebär att bonusavdragen är redan gjorda, därav det låga priset. Inga personalkläder är bonusgrundande eller bonusberättigande. Detta är för att förenkla hantering och fakturering, samt ge tydlighet inför vad ni betalar.

Frakt och mervärdeskatt tillkommer på alla priser. Felestad New Wave Profile reserverar sig för slutförsäljning av produkterna samt inmatningsfel av priser på denna sida.

Prislista Felestad 2019

Leverans
Se fraktpriser genom att klicka på länken nedan.
Prislista Frakter

Paketet ligger på PostNord utlämningsställe under 2 veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss.
För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr exkl. moms. Detta kommer på en separat faktura till dig. Vi kontaktar dig om vi får ett returpaket och frågar om du vill att vi skickar det igen med en ny frakt, för närvarande 150 kr exkl moms.

Om leveransen sker med Best Miljöslinga och mottagaren inte finns på plats, så det blir en bomkörning och en ny utkörning, debiteras 1,5 fraktkostnad à 150kr.
0,5 kostnad för retur till Best lager.
1,0 kostnad för ny utkörning från Best lager till kunden.

Leverans från Skydda
När Felestad New Wave Profile mottagit din beställning skickar de vidare de kläder i beställningen som kommer från Skydda till Skydda. Skydda trycker logga och levererar ut fraktfritt tillsammans med övriga produkter/leveranser. Kläder som inte kommer från Skydda personpackas från Felestad New Wave Profile och skickas ut. Faktura på hela beställningen kommer samlat från Felestad New Wave Profile.

Utprovning
Felestad New Wave Profile erbjuder personlig utprovning om ni är fler än 10 personer på en anläggning som behöver en ny komplett uppsättning personalkläder. Då kommer Felestad New Wave Profile ut till er kostnadsfritt och gör utprovning på plats. Utprovningar kommer att samordnas geografiskt och tidsmässigt. Ni är alltid välkomna till Felestad New Wave Profiles stora utställning för kostnadsfri utprovning. Kontakta dem för bokning av tid.

Personpackat
Felestad New Wave Profile packar varje leverans i separat förpackning per medarbetare. Detta för att underlätta för er att dela ut kläderna. De bipackar även tvättinstruktioner och andra användningsråd.

Betalningsvillkor
30 dagar netto vid godkänd kredit. Dröjsmålsränta debiteras med 20%. Kreditbedömning görs alltid. Från enskilda företag och privatpersoner eller när Felestad New Wave Profile bedömer det, sker betalning mot förskottsfaktura. Faktura från Felestad New Wave Profile kommer via post, det är därför viktigt att alla uppgifter är noga ifyllda.

Reklamation
Felestad New Wave Profile har i avtal med Woody Bygghandel uppdrag att hantera deras webbshop och åt Woody Bygghandel leverera de av Woody Bygghandel bestämda, beställda, logotypförädlade och köpta artiklar till deras, av Woody Bygghandel godkända, webbshopskunder. Detta innebär bl a att beställningar i webbshoppen inte regleras enligt konsumentköplagen med ånger- och returrätt på ej defekta varor.

Har en annan än beställd artikel/produkt levererats eller om produkten är skadad eller på annat sätt felaktig kan köpet reklameras till oss med angivande av felaktighet. Felaktig vara ska returneras till Felestad New Wave Profile via den returfraktsedel som du får vid reklamation. Retur får inte ske mot postförskott utan först sedan reklamation gjorts till Felestad New Wave Profile enligt ovan.

Vänligen bipacka tidigare erhållen följesedel för snabb hantering och kreditering.

De artiklar som är så kallade beställningsvaror (t ex all textil, väskor m.m.) kan ej returneras då de är förädlade med logotyper m.m